Kristina

Ring Kristina på: 829 95 103 (kr 26,00/min)

Klarsynte.no

Jeg, Kristina, med medfødte klarsynte evner, benytter meg av bordkort, fra sekseren og til og med esset. I tillegg ser jeg på årstallet til kunden, for å se om partnere passer sammen i et langvarig forhold.

Videre så legger jeg opp i starten en stjerne av disse 36 kortene jeg har stokket godt. For å se tendensen i kundens fremtid. Hva saken gjelder eller som personen på linjen har på hjertet.

Jeg har lært å spå av farmor, som døde 1971, og har spådd fra tidlig tenårene, på begynnelsen av 60-tallet.

Først venner og bekjente, deretter ble det tatt betalt for å spå. Henviser videre til min hjemmeside www.kristina.cc. Om at jeg startet å spå på telefonen i 1986/1987, fordi kundene ikke kunne komme hjem til meg.De ringte fra hele landet.

Etter jeg har lagt stjerne, spør jeg kunden om spørsmål de ønsker svar på og legger deretter opp 9 kort i fire / fem rader og teller meg fram til måneder og år, og kan gi kunden datoer i forskjellige faser av livet.

Som regel ser jeg nær fremtid og inntil tre år frem i tid.

I en middels lang samtale, hvor jeg ber om spørsmål fra kunden hele tiden: Under hvert legg, flere ganger, legges det kort ti/ femten ganger under en enkel samtale. Jeg avslutter med å vri siste muligheter ut av meg selv og kortene, ved å legge for partner, for kunden, for hjemmet og for framtiden. Uansett: alt gjelder fremtiden. Jeg forsøker hjelpe personen som har ringt meg på best mulig måte. Med henhold til å takle fremtiden, psykisk, fysisk og praktisk.

Jeg føler min alder er til god hjelp i livsvisdom i å tolke kortene og personen jeg samtaler med.

Oversikt over klarsynte

KLARSYNTE:
Anna
Anneli
Astrid
Berit Helgesen
Fru Larsen
Greta
Inga - den samiske spåkvinnen
Ingrid Olines spåtjeneste
Jorunn M. Nilsen
Kent
Kristina
Lise Lyseggen
Malu
Sissel Rohde
Sonja
Thor

Finn flere portaler